Προφίλ

Η Makris Systems είναι μια εταιρεία που εισάγει συστήματα εξαερισμού και τεχνολογικό εξοπλισμό – εξαρτήματα για συστήματα καύσης βιομάζας, pellets, αερίου, πετρελαίου, ξύλου αλλά και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας, της πολυετούς εξειδίκευσης και η ευρεία γκάμα προϊόντων που θα βρείτε στην Makris Systems καλύπτουν αποτελεσματικά αρκετές από τις εφαρμογές των σημερινών αναγκών.

 

Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι κυρίως εμπορική, εντούτοις οι τεχνικές οδηγίες και η τεχνική υποστήριξη που με φιλική διάθεση προσφέρονται πάντα, είναι χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα που εισπράττει ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης. Αν και το κέντρο βάρους των πωλήσεων είναι η χονδρική, ωστόσο με την ίδια αμέριστη διάθεση εξυπηρετείται και η λιανική.

 

Στην Makris Systems οι εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και η τεχνική κατάρτιση ως υπόβαθρο από ένα βάθος δεκαετιών, ξεχωρίζουν αμέσως την θέση της εταιρείας ανάμεσα στην υπόλοιπη αγορά. Συντελούν κυρίως στην αποτελεσματική επίλυση σε τεχνικά προβλήματα & εφαρμογές σας. Αυτές επίσης οι τεχνικές γνώσεις σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εμπειρία συντελούν στις εισαγωγές των καλύτερων προϊόντων ανάμεσα στην πληθώρα της παγκοσμιοποιημένης πια αγοράς, ώστε η γκάμα των προϊόντων της Makris Systems να βρίσκεται πάντοτε ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών. Τα προϊόντα διαθέτουν την ευρωπαϊκή σήμανση CE και ικανοποιούν τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας καθώς η εταιρεία αντιπροσωπεύει κυρίως μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους.

 

Στην καρτέλα «Προϊόντα» θα βρείτε μια πληθώρα εξαεριστήρων καθώς και εξαρτημάτων σχετικών με ενεργειακά – αερόθερμα τζάκια – τζάκια καλοριφέρ (νερού), καυστήρες, λέβητες ή σόμπες πέλλετ, ξυλολέβητες, λέβητες στερεών καυσίμων, θερμοστάτες, ηλεκτρικά καπέλα καμινάδας, περσίδες αέρα, μεταλλικά εξαρτήματα κλπ.

 

Στην Makris Systems θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε επιτέλους σε μια εταιρεία όπου θα ακούσουν προσεκτικά για την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει και θα εξυπηρετηθείτε βρίσκοντας την πιο σωστή τεχνική λύση στο πρόβλημά σας χωρίς να είναι η πώληση ο κυρίαρχος σκοπός, κάτι που κατά κόρον δυστυχώς συμβαίνει στην αγορά.

Για τις φιλικές τιμές που πάντα προσφέρονται, δεν έχετε παρά να το τσεκάρετε … και εσείς.[επιστροφή]

Λύσεις για το σπίτι

Λύσεις για το σπίτι [περισσότερα]

Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις

Πως να επιλέξω σωστά το κατάλληλο βεντιλατέρ;

Οι συνθήκες λειτουργίας ενός βεντιλατέρ, όπως και.... 


[περισσότερα]

Επικοινωνία-Χάρτης

Επικοινωνία-Χάρτης